4-Elements Massage + muntje voor zonnebank

Boekbaar van 1 juli tot en met 31 augustus 2018
Van €72,00 voor €54,50

De 4-elementen massage is en uniek massageritueel dat je meeneemt op een reis langs vier verschillende werelden: het exotische Oosten, de warmte van het Middellandse zeegebied, de levendige wereld van India, en de oude Arabische culturen van de woestijnstammen, voor een totale zintuiglijke ervaring.

Een reis van kracht, ontdekking, vitaliteit en uiteindelijk een diep gevoel van eenwording. Elke reis begint met het kiezen van de mix van essentiële oliën: Oosters: verzachtend, kalmerend en anti-stress. Mediterraan: vocht afdrijvend, verstevigend en energierijk voor een totale welzijnservaring en meer vitaliteit. Indiaas: verzacht en verlicht spierpijnen, stimuleert de circulatie en geeft warmte en energie, voor een gevoel van lichamelijk en emotioneel evenwicht. Arabisch: herstellend en verstevigend voor lichaam, geest en ziel; ideaal als anti-stressbehandeling.

Selecteer datum en tijd

Kies de gewenste behandelingsdatum en tijd om een reserveringsaanvraag in te dienen.
Een medewerker van Fonteyn Thermen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering (indien beschikbaar) te bevestigen.

Calendar


Reserveren