Garra Rufa Fish Spa

De visjes sabbelen de dode huidcellen en huidschilfers af van de opperhuid. Tijdens het verwijderen van de dode huid scheiden de visjes het geneeskrachtig enzym Ditranol af dat een vitaliserende uitwerking heeft op de onderliggende huid. De nieuwe huid die ontstaat, is sterker en gezonder dan voorheen.

Ontspannen en vitaal

Het ‘sabbelen’ van de visjes voelt aan als een lichte tinteling. De huid wordt gemasseerd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor de stress het lichaam verlaat en u helemaal ontspant.

Genezing

Behalve het cosmetische en ontspannende effect hebben mensen met een huidaandoening zoals eczeem, overtollig eelt en een zeer droge huid, veel baat bij deze behandeling. De huid wordt veel rustiger en jeukt minder dan voorheen.

Gezonde huid

U kunt helaas geen gebruik maken van de Fish Spa als u last heeft van: open wondjes en schimmel aan de voeten. In het geval van een schimmelnagel zal deze worden afgeplakt, in verband met de hygiene en de gezondheid van de visjes. Bij twijfel kunt u uiteraard 1 van onze medewerkers raadplegen voor meer informatie.

Tarieven

Behandeling Duur Volwassenen Partners* Kinderen (t/m 12 jaar)
Introductiebehandeling 15 minuten €14,50 p.p. €12,50 p.p. €10,00 p.p.
Standaardbehandeling 30 minuten €24,50 p.p. €22,50 p.p. €20,00 p.p.
Voordeelbehandeling 45 minuten €34,50 p.p. €32,50 p.p. €30,00 p.p.
Onthaasten 60 minuten €44,50 p.p. €42,50 p.p.
* Het partnertarief is ook van toepassing op zussen, broers, vriendinnen, ouder-kind, etc.
Kortom met twee personen tegelijk.

Selecteer datum en tijd

Kies de gewenste behandelingsdatum en tijd om een reserveringsaanvraag in te dienen.
Een medewerker van Fonteyn Thermen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering (indien beschikbaar) te bevestigen.


Uw reservering is onder voorbehoud. Er wordt contact met u opgenomen voor een definitieve afspraak.