Cacaopakking

Aromatische rituelen voor het hele lichaam
Verzorgingsrituelen die een combinatie vormen van de kracht van de hand en de werkzaamheid van aromatische melanges, die speciaal zijn ontworpen om de huid in een weldadig gevoel te hullen. Uw huid wordt geheel ontspannen door de geurende werking van de essentiële oliën en duizenden kleine attenties die het ritueel begeleiden. Uw lichaam wordt door de werking van onze aromatherapie-specialistes getransformeerd.

Deze bijzondere, complete verzorging van het lichaam begint met een zachte scrub behandeling, zodat de huid grondig gereinigd wordt en ongelooflijk glad en soepel aanvoelt. Nadat u zich heeft afgespoeld volgt een massage van het lichaam. Vervolgens wordt er een pakking aangebracht welke wordt verrijkt met ons heilzame bronwater. Om de vochtregulerende werking te versterken wordt u in een warmte deken gewikkeld, zodat u zoveel mogelijk profiteert van de werking van de verschillende verzorgende ingrediënten. Aan het eind van de behandeling spoelt u zich weer af en wordt er een bodyverzorging aangebracht.

Cacaopakking

Een pakking gemaakt uit zuiver cacaobonen. Cacaopoeder bevat van nature veel mineralen, cafeïne, eiwitten, koolhydraten. Cacao heeft voor een afslankend, verstevigend, regenererend en vochtherstellend effect op het lichaam. Ervaar de sensatie van de geur van chocolade.

30 minuten € 32,50 (exclusief scrub en massage)

50 minuten € 52,50 (inclusief scrub en massage)

Selecteer datum en tijd

Kies de gewenste behandelingsdatum en tijd om een reserveringsaanvraag in te dienen.
Een medewerker van Fonteyn Thermen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering (indien beschikbaar) te bevestigen.

Calendar


Reserveren