Face Complete

Een exclusieve Comfort Zone anti-age en herstellende behandeling door middel van speciaal ontworpen massage technieken neutraliseren wij de schade toegebracht door vrije radicalen, blootstelling aan de zon, milieuvervuiling en biologische veroudering. Zo bestrijden wij op een milde wijze de tekenen van veroudering, geeft de huid een heldere teint, zachtheid en stevigheid.

Tijdens deze behandeling wordt uw huid niet alleen gereinigd en intensief verzorgd , ook de wenkbrauwen worden gemodelleerd en oneffenheden verwijderd. Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van een peeling of een fruitzuur peeling die een cel vernieuwende werking hebben, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. Naast de gelaatsmassage ontvangt u ook een voet- en hoofdhuidmassage. Een speciaal masker met actieve ingrediënten stimuleert de huid. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast op uw huidconditie.

80 min €82,50

Selecteer datum en tijd

Kies de gewenste behandelingsdatum en tijd om een reserveringsaanvraag in te dienen.
Een medewerker van Fonteyn Thermen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering (indien beschikbaar) te bevestigen.

Calendar


Reserveren