Faciliteiten

Bij Fonteyn Thermen staat beleven centraal. Vandaar dat we een grote diversiteit aan faciliteiten hebben. Bijzonder zijn ze stuk voor stuk, of het nu gaat om de verschillende sauna’s met bijvoorbeeld kleurentherapie, de belevingsdouches of de whirlpools. Dit alles in een inspirerende omgeving waar u nieuwe energie van krijgt.

Stoombad
Het stoombad, ook wel bekend als Turks stoombad is een perfecte aanvulling op onze andere sauna’s. Het stoombad heeft echter een lagere temperatuur. De luchtvochtigheid is een stuk hoger waardoor de huid zeer schoon wordt en de luchtwegen beter openstaan. Naast het klassieke reguliere “stoombad” is het ook mogelijk om een rasultherapie onder leiding van een sauna medewerker te ondergaan.

Het voetenbad
Bij een sauna hoort een voetenbad. Dit bad is geplaatst in het verlengde van de douches en ook omgeven door kleurentherapie. Heerlijk om uw saunaritueel te beginnen.

Rivieren bad
Het warme Rivieren bad is gevuld met het heilzame water uit de Stadsfonteyn. Dit binnen- en buitenbad is voorzien van een jetprop zodat er een lichte stuwing in het water ontstaat. Buiten in het water is er een bruisbank, voor een verdere “massage” van het lichaam.

Whirlpools
Deze twee warme ronde baden hebben tijdens elk element een ander thema. De geurtherapieën geven u iedere keer een andere beleving.

Koud dompelbad
Dit bad buiten is echt koud, zoals het hoort bij een sauna.

Jacuzzi
Onze grote jacuzzi laat u heerlijk relaxen, door middel van grote en kleine bubbels.

jakuzzi