Dagarrangementen

Laat alle stress van u afglijden en schuif de dagelijkse beslommeringen aan de kant. Dompel uzelf onder in een gevoel van luxe, ontspanning en weldaad met één van onze arrangementen. Ervaar, geniet, beleef… We bieden arrangementen aan waarbij u de gehele dag gebruik kunt maken van ons wellness center. Het is uiteraard ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen, onze medewerkers denken graag met u mee om u een geweldige dag te bezorgen. Graag tot ziens bij Fonteyn Thermen. Ontvangst vanaf 11.00 uur. Bij beschikbaarheid is het mogelijk om individuele beautybehandelingen of massages bij te boeken.

DAGARRANGEMENTEN

Dag Arrangement Deluxe €108,50 p.p.
Laat u geheel verwennen met dit uitgebreide arrangement. Met de Rasul behandeling brengt u rust in uw lichaam en geest, uw huid voelt zachter dan ooit. Gun uzelf een heerlijke behandeling en geniet van een smakelijk 3-gangen diner.
Dag Arrangement Royal €39,50 p.p.
Tijdens dit arrangement kunt u genieten van alle wellness-faciliteiten. Verwen uw huid met een verzorgende behandeling voor het lichaam of gezicht.
Dag Arrangement Comfort €29,50 p.p.
Met dit arrangement geniet u van een hele dag wellness. Ga voor de zonnebank of voor de stimulerende grepen van de massagestoel. Ook een lichte lunch is inbegrepen.
Wellness High Tea €49,50 p.p.
Geniet nu bij Fonteyn Thermen van het Wellness High Tea arrangement. Een combinatie van een heerlijke High Tea en ontspannende wellness.