Skin Regimen Kuur behandeling

Vanaf de leeftijd van circa 25 jaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden aan het huidoppervlak. Eerst verschijnen er fijne lijntjes en in de loop van de tijd worden rimpels, volume verlies en verlies van dichtheid zichtbaar.
Onze huid wordt door verschillende redenen ouder. Niet alle redenen kunnen worden vermeden of veranderd. Maar huidveroudering kan tot op zekere hoogte worden beheerst met een preventieve aanpak.
Voor een snel gewenst resultaat raden wij aan om 2x per jaar een kuur behandeling te boeken, in de maanden september tot en met april.

Tijdens een kuur ondergaat u 3 weken lang 1 keer per week deze behandeling.

Tijdens deze kuur wordt gewerkt met de productlijn Skin Regimen, hiermee krijgt de huid de gelegenheid om het huidweefsel te vernieuwen en te herstellen. Het resultaat? Een jeugdige en vitale uitstraling.

De gezichtsbehandeling wordt gestart met het welkomstritueel. De huid wordt gereinigd en middels bindweefselmassagetechnieken voorbereid op de intensieve fruitzuurpeeling. Door de huid los te rollen van het onderhuidbindweefsel en de doorbloeding intens te stimuleren, wordt de opname en werking van de fruitzuren geoptimaliseerd. Tijdens het inwerken van de fruitzuren ontvangt u een fijne hoofdhuid massage. Hierna wordt de huid hersteld en afgesloten met de afgestemde huidverbeteringsproducten van Skin Regimen.

Prijzen:
Kuur van 3 keer in 3 weken €120,-
Los te boeken voor €47,50

Selecteer datum en tijd

Kies de gewenste behandelingsdatum en tijd om een reserveringsaanvraag in te dienen.
Een medewerker van Fonteyn Thermen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering (indien beschikbaar) te bevestigen.

Calendar


Reserveren